Burn-outpreventie

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Voel jij je constant overweldigd en op het randje van uitputting? Dan is burn-outpreventie iets waar je serieus over na moet denken. Bij CWWJ in Beerse richt ik mij op het voorkomen van burn-out door je te leren hoe je stress en werkdruk op een gezonde manier kunt managen. Burn-outpreventie is niet alleen essentieel voor je geestelijke gezondheid, maar ook voor het behoud van je fysieke welzijn en professionele succes.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Een totaalaanpak voor burn-outpreventie

Als jouw coach in burn-outpreventie leg ik de focus op het aanpakken van de onderliggende oorzaken die tot burn-out kunnen leiden. Perfectionismecoaching is een belangrijk onderdeel van dit proces. Vaak komt een burn-out namelijk voort uit een groot perfectionisme. Dit uit zich bijvoorbeeld in een grote prestatiedrang, waardoor je gemakkelijker je grenzen overschrijdt. Daarnaast speelt controledwang vaak een grote rol: je neemt alles zelf in handen omdat je ervan overtuigd bent dat het anders misloopt. Vroeg of laat neemt je lichaam echter zelf de touwtjes in handen en dwingt het je om te stoppen. Ik leer je ‘nee’ te zeggen wanneer nodig. Het is namelijk cruciaal om grenzen te stellen in zowel je persoonlijke als professionele leven om burn-out te vermijden. Samen werken we aan het opbouwen van veerkracht en het ontwikkelen van gezonde werk- en leefgewoontes.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Laat het niet zover komen

Ben je klaar om actief te werken aan burn-outpreventie en wil je leren hoe je perfectionisme kunt aanpakken? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan door contact op te nemen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke uitdagingen en hoe ik je kan helpen om een burn-out te voorkomen. Samen zetten we stappen naar een gezonder, evenwichtiger leven waarin je je energie en motivatie behoudt. Maak vandaag nog de keuze voor een toekomst waarin je veerkrachtig en gefocust blijft, zonder de angst voor burn-out!