Controledwang

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Ervaar je vaak een sterke behoefte aan controle in verschillende aspecten van je leven? Dit fenomeen staat bekend als controledwang. Controledwang kan een grote impact hebben op je dagelijkse leven, je relaties en je werk. Het is een uitdaging die vaak voortkomt uit dieperliggende onzekerheden en de behoefte om alles perfect te willen doen. Bij CWWJ in Beerse help ik je om controledwang te herkennen en aan te pakken, om zo een evenwichtiger en gelukkiger leven te leiden.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Professionele hulp bij controledwang

Als coach gespecialiseerd in controledwang, help ik je om de onderliggende oorzaken van jouw behoefte aan controle te begrijpen en aan te pakken. Dit is een belangrijk onderdeel van mijn coaching omtrent perfectionisme. Samen verkennen we de kenmerken van perfectionisme die bijdragen aan jouw controledwang. Door middel van technieken gericht op het leren loslaten en accepteren, werken we aan het verminderen van de behoefte aan controle. Dit leidt tot meer innerlijke rust en een betere balans in je leven. Ik help je bovendien om nieuwe copingsstrategieën te ontwikkelen en flexibeler om te gaan met onvoorziene situaties en stress, waardoor je zelfvertrouwen en welzijn toenemen.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Laat de dwang naar controle niet langer je leven beheersen

Ben je klaar om je controledwang aan te pakken en te werken aan een gezonder, gebalanceerder leven? Lees dan snel meer over mijn coachingstraject en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek bespreken we jouw specifieke situatie en hoe perfectionisme aanpakken je kan helpen om de touwtjes wat meer te laten vieren. Dit is jouw kans om te ontdekken hoe je meer ontspannen en minder gecontroleerd door het leven kunt gaan. Zet vandaag nog de eerste stap naar verandering en bevrijd jezelf van de beperkingen die controledwang met zich meebrengt. Samen vinden we de weg naar meer vrijheid en zelfvertrouwen.