Grenzen aangeven

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven in je persoonlijke of professionele leven? Grenzen stellen is essentieel voor een gezonde balans en zelfrespect. Bij CWWJ in Beerse, nabij Turnhout, help ik je om assertiever te worden in het aangeven van je grenzen. Het is belangrijk om je eigen limieten te kennen en deze ook duidelijk te communiceren naar anderen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor je eigen welzijn, maar ook voor het opbouwen van respectvolle en ondersteunende relaties.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Ik help je assertief je grenzen aan te geven

Als perfectionismecoach ben ik er om je te helpen assertief je grenzen aan te geven. Het is een cruciale stap in het proces van stoppen met pleasen en jezelf op de eerste plaats zetten. Samen werken we aan het versterken van jouw vaardigheid om ‘nee’ te zeggen zonder schuldgevoel. Dit is niet alleen belangrijk voor je persoonlijke groei, maar ook essentieel om burn-out te voorkomen. Het stellen van grenzen helpt je om controle te houden over je leven en beschermt je tegen overbelasting en stress.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Zet de eerste stap naar gezonde grenzen

Wil je leren hoe je effectief grenzen kunt stellen en tegelijkertijd je perfectionisme aanpakken? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek verkennen we hoe ik je kan ondersteunen in dit leerproces. Het is tijd om voor jezelf op te komen en je leven in eigen hand te nemen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een assertievere en zelfverzekerdere jij!