Stoppen met piekeren

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij stoppen met piekeren en meer rust in je hoofd ervaren? Bij CWWJ in Beerse, nabij Turnhout, begrijp ik hoe uitputtend constant piekeren kan zijn. Stoppen met piekeren is essentieel voor een gezonder, gelukkiger leven. Het voortdurend malen van gedachten kan je weerhouden van het genieten van het moment en het maken van effectieve beslissingen. Ik bied technieken en inzichten die je helpen om dit patroon te doorbreken.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Piekeren op doeltreffende wijze stoppen

Als jouw perfectionismecoach focus ik op het helpen stoppen met piekeren door het aanpakken van onderliggende oorzaken. Perfectionisme aanpakken is erg belangrijk, aangezien het vaak de bron is van aanhoudend piekeren. We werken ook aan het verbeteren van je zelfbeeld, omdat een laag zelfbeeld vaak bijdraagt aan negatieve gedachtepatronen. Samen leren we technieken om om te gaan met negatieve gedachten, waardoor je meer controle krijgt over je denkprocessen en je gemoedsrust. Daarnaast besteden we aandacht aan het ontwikkelen van mindfulnessvaardigheden, waarmee je leert om in het huidige moment te blijven en piekergedachten te observeren zonder erdoor overweldigd te worden.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Zeg vaarwel tegen piekergedachten

Ben je klaar om te leren hoe je kunt stoppen met piekeren en wil je de stap zetten naar een positiever leven? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek bespreken we hoe ik je kan ondersteunen in het proces van leren loslaten en accepteren. Zet de eerste stap naar een leven met minder zorgen en meer vreugde door vandaag nog contact met mij op te nemen!