Coaching bij prestatiedrang

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Heb je last van overmatige prestatiedrang en zoek je naar een manier om dit te beheersen? Als coach bij prestatiedrang bij CWWJ in Beerse, nabij Turnhout, bied ik ondersteuning en begeleiding om je te helpen een gezondere balans te vinden. Prestatiedrang kan leiden tot stress, uitputting en zelfs burn-out. Samen werken we aan het vinden van een balans tussen streven naar succes en het behouden van je welzijn.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Prestatiedrang verminderen met mij als coach

Als jouw coach bij prestatiedrang, gebruik ik technieken van perfectionismecoaching om te werken aan het verminderen van jouw prestatiedrang. We kijken naar hoe perfectionisme aanpakken een belangrijke rol speelt in het beheersen van prestatiedrang. Een sterke drang naar aandacht en bevestiging kan vaak leiden tot overmatige prestatiedrang, dus werken we samen aan het versterken van je zelfvertrouwen en zelfwaardering. We pakken ook eventuele onderliggende faalangst aan, wat vaak een drijvende kracht is achter de constante behoefte om te presteren.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Leg jezelf minder druk op

Voel je de noodzaak om je prestatiedrang onder controle te krijgen en zoek je naar effectieve methoden? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan bij mij. In dit gesprek bespreken we hoe ik je als coach kan ondersteunen bij het verminderen van prestatiedrang en het vinden van een gezonde balans in je leven. Dit is jouw kans om te werken aan persoonlijke groei en burn-out te voorkomen. Neem vandaag nog de stap naar een leven waarin je prestaties en welzijn hand in hand gaan!