Coach bij uitstelgedrag

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Kamp je met uitstelgedrag en zoek je naar een ervaren coach in regio Turnhout om dit aan te pakken? Bij CWWJ in Beerse leer ik je strategieën en technieken om dit veelvoorkomende probleem te overwinnen. Uitstelgedrag kan leiden tot stress, een gebrek aan productiviteit en een gevoel van ontevredenheid. Samen werken we aan het begrijpen van de oorzaken van jouw uitstelgedrag en het ontwikkelen van effectieve methoden om het te verminderen.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Uitstelgedrag stap voor stap aanpakken met een gedreven coach

Als coach bij uitstelgedrag gebruik ik benaderingen uit perfectionismecoaching om je te helpen bij het verminderen van uitstelgedrag. We onderzoeken de kenmerken van perfectionisme die vaak ten grondslag liggen aan uitstelgedrag. Denk bijvoorbeeld aan faalangst, wat verlammend kan werken. Ook keuzestress kan een rol spelen. Samen werken we aan het aanpakken van deze onderliggende kwesties, wat leidt tot een meer gestructureerde en doelgerichte aanpak in je dagelijks leven. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van uitstelgedrag, maar ook bij het verhogen van je zelfvertrouwen en het verlagen van stressniveaus.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Stel het aanpakken van uitstellen niet langer uit

Ben je klaar om je uitstelgedrag aan te pakken met de hulp van een coach en effectiever te worden in je dagelijks leven? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek bespreken we hoe ik je als coach kan helpen om te stoppen met piekeren over taken en doelen, en hoe je de stap kunt zetten naar proactief handelen. Dit is jouw kans om de controle over je tijd en je leven terug te krijgen. Neem vandaag nog de stap naar een productiever leven!