Stop met pleasen

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

“Hoe stop ik met pleasen?” Het is een vraag die veel mensen zich stellen, maar het antwoord is niet zo eenvoudig. Bij CWWJ in Beerse leer ik je hoe je deze gewoonte kunt doorbreken. Stoppen met pleasen is cruciaal voor je eigen geluk en zelfontwikkeling. Het continu proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen kan namelijk leiden tot stress, uitputting en een verlies van je eigen identiteit.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Stoppen met pleasen door de onderliggende oorzaken aan te pakken

Als jouw perfectionismecoach help ik je met technieken om te stoppen met pleasen. De neiging om anderen alsmaar te behagen is een van de belangrijkste kenmerken van perfectionisme. Samen bekijken we hoe je de drang naar aandacht en bevestiging kan loslaten en in plaats daarvan jezelf op de eerste plaats kan zetten. We werken aan het versterken van jouw eigenwaarde en het ontwikkelen van het vermogen om ‘nee’ te leren zeggen. Dit helpt je om je eigen grenzen te stellen en je niet langer overweldigd te voelen door de behoeften en verwachtingen van anderen.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Stop voor eens en altijd met pleasen

Stop met pleasen en krijg eindelijk meer controle over je leven. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we samen hoe je kunt stoppen met pleasen en hoe dit kan bijdragen aan het voorkomen van burn-out. We bespreken strategieën die je helpen om je eigen behoeften te prioriteren en een gezonder, evenwichtiger leven te leiden. Neem de stap naar persoonlijke groei en zelfstandigheid door vandaag nog contact met mij op te nemen!