Drang naar aandacht en bevestiging

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Voel je een constante drang naar aandacht en bevestiging? Deze drang kan een grote invloed hebben op hoe je je in relaties en op je werk gedraagt. Het is een teken dat je mogelijk te veel waarde hecht aan de mening van anderen, vaak ten koste van je eigen welzijn. CWWJ in Beerse treedt op als coach bij aandachts- en bevestigingsdrang. Ik richt mij op het herkennen en verminderen van deze drang naar aandacht en bevestiging, zodat je meer zelfvertrouwen en autonomie in je leven kunt opbouwen.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Ik help je om de drang naar aandacht en bevestiging los te laten

Als jouw coach bij bevestigingsdrang help ik je te begrijpen waar deze behoefte vandaan komt en je perfectionisme aan te pakken. Samen ontdekken we strategieën om je lage zelfbeeld te verbeteren zonder externe bevestiging. Dit is een essentieel onderdeel van perfectionismecoaching. Door je bevestigingsdrang aan te pakken, leren we je ook hoe je kunt stoppen met pleasen en meer voor jezelf kunt opkomen. Het uiteindelijke doel is om een gezonder zelfbeeld te ontwikkelen, waarbij jouw zelfvertrouwen niet langer afhankelijk is van de goedkeuring van anderen.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Zet de eerste stap naar een lichter leven

Ben je klaar om te werken aan je drang naar aandacht en bevestiging? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan met jouw coach bij bevestigingsdrang. In dit gesprek bekijken we samen hoe ik je kan ondersteunen in jouw groei en ontwikkeling. Een belangrijk onderdeel hiervan is leren ‘nee’ te zeggen tegen onrealistische verwachtingen van jezelf en anderen. Neem vandaag nog de stap naar een zelfverzekerdere en onafhankelijkere jij, waarbij je niet meer constant op zoek bent naar bevestiging van buitenaf. Jouw reis naar zelfontwikkeling en autonomie begint hier!