Coach bij laag zelfbeeld

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Als coach help ik mensen die met een laag zelfbeeld kampen. Bij CWWJ in Beerse begrijp ik hoe een laag zelfbeeld je dagelijks leven en beslissingen kan beïnvloeden. Ik bied je niet alleen een luisterend oor, maar ook handvaten om je lage zelfbeeld te verbeteren en je zelfvertrouwen te versterken. Samen werken we aan het doorbreken van negatieve gedachtepatronen en het opbouwen van een positiever zelfbeeld.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Ik coach je op de weg naar een hoger zelfbeeld

Als jouw coach bij een laag zelfbeeld richt ik me op het versterken van jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Perfectionismecoaching is een belangrijk onderdeel van dit proces. Hierbij werken we aan het verminderen van de drang naar aandacht en bevestiging, die vaak hand in hand gaat met een laag zelfbeeld. We pakken ook faalangst aan, waardoor je vrijer voelt om nieuwe uitdagingen aan te gaan zonder de angst voor mislukking. Samen leren we omgaan met negatieve gedachten, waardoor je een positiever en realistischer beeld van jezelf ontwikkelt.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Zeg vaarwel tegen onzekerheid

Kamp jij met een laag zelfbeeld en wil je hier graag aan werken met de hulp van een ervaren coach? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek bespreken we hoe ik je kan helpen bij het aanpakken van perfectionisme en het opbouwen van een gezond zelfbeeld. Dit is jouw kans om te ontdekken hoe een verandering in mindset je kan helpen om jezelf in een positiever licht te zien. Laat deze kans om te groeien en te bloeien niet liggen. Samen zetten we stappen naar een meer zelfzekere jij!