Coaching bij faalangst

Continue bijscholing
1-op-1-coaching
Gratis kennismakingsgesprek

Heb jij last van faalangst en wil je hier graag coaching voor volgen? Bij CWWJ in Beerse, nabij Turnhout, kan je op doelgerichte wijze je faalangst aanpakken. Faalangst kan een belemmerende factor zijn in zowel je persoonlijke als professionele leven. Tijdens mijn coaching bij faalangst werken we samen aan het begrijpen en aanpakken van de oorzaken van jouw angst om te falen, waardoor je meer vertrouwen krijgt in je eigen kunnen.

Wil je nog meer duidelijkheid, vraag dan de gratis checklist aan.

Coach individuele ontwikkeling

Faalangst aanpakken met professionele coaching

Faalangst aanpakken vereist een gerichte aanpak. Als jouw coach help ik je om de kenmerken van perfectionisme die vaak aan faalangst ten grondslag liggen, te identificeren en te beheersen. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag in mijn perfectionismecoaching. We werken samen aan het verminderen van jouw prestatiedrang en het stellen van realistische doelen. Een veelvoorkomend gevolg van faalangst is uitstelgedrag, omdat de angst verlammend werkt. Daarom wijden we hier in mijn coaching omtrent faalangst ook veel aandacht aan. Door praktische oefeningen en technieken leer je hoe je in verschillende situaties jouw angst om te falen kunt beheersen en omzetten in positieve actie.

Vraag een gratis introductiegesprek aan per telefoon, Zoom of Skype

koffie momentje

Zeg vaarwel tegen faalangst

Ben je klaar om je faalangst aan te pakken met behulp van professionele coaching? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe ik je kan ondersteunen bij het aanpakken van jouw faalangst. Dit is ook een belangrijke stap in het voorkomen van burn-out, aangezien langdurige faalangst stress en uitputting kan veroorzaken. Neem de eerste stap naar een zelfverzekerder en stressvrij leven door vandaag nog je afspraak te maken!